Formulir Kontak

Nama

Email *

Pesan *

Cari Blog Ini

Toptalent Fc Barcelona 17 Jaar Aan De Kant Na Knie Operatie

Toptalent FC Barcelona (17) jaar aan de kant na knie-operatie

Sterspeler Gavi mist restant van het seizoen

Operatie aan gescheurde kruisband succesvol verlopen

Het 17-jarige toptalent van FC Barcelona, Gavi, is voor de rest van het seizoen uitgeschakeld. De Spaanse middenvelder heeft woensdag een succesvolle operatie ondergaan aan een gescheurde kruisband in zijn rechterknie. Dat maakte de club bekend via haar officiële kanalen.

Gavi liep de blessure op tijdens de training van dinsdag. Hij moest de training direct verlaten en werd naar het ziekenhuis gebracht. Daar is vastgesteld dat hij zijn kruisband heeft gescheurd. De operatie is uitgevoerd door dokter Ramon Cugat, die bekend staat als een specialist op het gebied van knieblessures.

Gavi is een van de meest talentvolle spelers van zijn generatie. Hij debuteerde vorig seizoen in het eerste elftal van Barcelona en heeft sindsdien een vaste waarde in het team. Dit seizoen heeft hij al elf wedstrijden gespeeld voor de club, waarin hij één doelpunt maakte. Hij maakt ook deel uit van het Spaanse nationale team, waarvoor hij tot nu toe vijf interlands speelde.

Het verlies van Gavi is een forse tegenvaller voor Barcelona. De club is al het hele seizoen geplaagd door blessures en de afwezigheid van de sterspeler zal het team verder verzwakken. Barcelona staat momenteel tweede in de La Liga, achter Real Madrid. De club is ook nog actief in de Champions League en de Copa del Rey.

Gavi zal naar verwachting minimaal zes maanden uit de roulatie zijn. Het is nog niet bekend wanneer hij weer terug zal keren op het veld. De club hoopt dat hij fit genoeg zal zijn om te spelen in het nieuwe seizoen.


Komentar